Skolplus

Skolplus

”Skolplus.se” är en webbplats som erbjuder resurser, spel, övningar och utskriftsmaterial inom olika ämnen med fokus på förskoleklass upp till årskurs 6. Webbplatsen är inriktad på att kombinera lärande med lekens glädje för att stimulera och ge eleverna lust att lära sig mer. Det erbjuds pedagogiska läromedel som används i över 70% av Sveriges grundskolor.

Ämnen

De ämnen du kan hitta på Skolplus är matematik och svensk där det finns spel, övningar, labroativa verktyg och presentationsmaterial. Glosor på engelska, finska, spanska, tyska och franska. Sedan finns det en kategori med blandade ämnen där finns det geografi, hjärngympa, och övrigt. Det finns alltså det mesta på Skolplus.se

Licenser 

För att använda vissa material på webbplatsen krävs en användarlicens, och det finns olika typer av licenser tillgängliga, såsom skollicenser för användning inom skolan, privatlicenser för hushåll och kommunlicenser. Webbplatsen ger också information om priser och hur man skapar ett konto.

Skollicenser

Skolplus Komplett (Basutbud + Rörelsäventyret)

Endast Basutbud

Endast Rörelsäventyret

Prova-på-licens Basutbud

Generella villkor

Betalningsinformation

Licens privatperson

Viktigt: Notera att licensen är personlig och endast får användas inom hushållet. Denna typ av licens riktas specifikt till privatpersoner och inte till skolor.

Följ de instruktioner och länkar som tillhandahålls på webbplatsen för att slutföra din beställning och betalning. Om du stöter på några problem eller har ytterligare frågor, kan du eventuellt kontakta Skolplus.se genom den tillgängliga kontakinformationen på deras webbplats.

Systemkrav

Skolplus.se stöder olika enheter som PC/Mac, Chromebook och iPad, och det finns ingen särskild app i AppStore för Skolplus.se. Istället kan användare köra Skolplus från sina vanliga webbläsare på Skolplus.se.

Teamet

Webbplatsen drivs av Skolplus AB, Ruddammsgatan 14, 633 40 Eskilstuna. Teamet består av: 

Avslutande tankar

Avslutningsvis är Skolplus.se en resurs som strävar efter att göra lärandet roligt och engagerande för eleverna, samtidigt som den ger lärarna verktyg och resurser för att stödja undervisningen. För de som överväger att använda plattformen kan det vara värt att utforska och prova på för att se om den passar deras specifika behov och inlärningsmiljöer.

Senaste inläggen

Kortspel för två personer som är roliga Kortspel för två personer
15/01/2024
plump kortspel och plump regler Plump kortspel
15/01/2024
Gurka kortspel och regler Gurka kortspel
15/01/2024
canasta kortspel Canasta kortspel
15/01/2024
sjuan kortspel Sjuan kortspel
12/01/2024